4 tips for en myk vinterhud

I vinterhalvåret kan kulde og tørr luft gjøre tørr hud enda tørrere. Vi har derfor samlet noen tips til hvordan du best kan ta vare på din og din families hud gjennom vinteren.

1. Ikke dusj for ofte

Når det er kaldt ute tar mange en varm dusj eller et varmt bad. Dette er med på å gjøre huden din tørr. Såpe og vann fjerner det naturlige fettet som tar vare på fuktighet i huden. Bruk en mild dusj- og badeolje for å unngå å tørr hud. Decubal shower & bath oil tilfører huden ny fuktighet, samtidig som den rengjør på en skånsom måte.

2. Tilfør fuktighet regelmessig

Tørr hud som mangler fuktighet kan klø og føles stram, til og med flasse. Ved å bruke en fuktighetsgivende krem hver dag hjelper du huden din til å holde seg myk og smidig. Decubal clinic cream er god for daglig pleie og passer til hele familien. På områder som er ekstra tørre kan være nyttig å bruke en fetere krem som Decubal lipid cream og Decubal Intensive Cream som inneholder 70% fett.

3. Ikke glem ansiktet ditt

Huden i ansiktet er ekstra skånsom og blir utsatt for mange ytre påkjenninger i løpet av en dag, derfor trenger huden i ansiktet ofte litt ekstra pleie. Bruk en fuktighetsgivende krem som for eksempel Decubal face vital morgen og kveld. Når du er ute i kaldt vær bør du bruke en fettrik krem for å beskytte huden mot kulde. Det er spesielt viktig å beskytte de minste familiemedlemmene. Påfør et godt lag med Decubal lipid cream som innholder 70% fett for å beskytte huden mot kulden.

4. Høy innendørs temperatur tørker ut huden

Når det er kaldt ute liker vi å øke temperaturen inne, men varm og tørr luft er med på å tørke ut huden. Du blir kanskje nødt til å tilføre fuktighet oftere for å holde huden din myk og smidig. På mindre områder som sprukne lepper, tørre hender, føtter og albuer egner Decubal lips & dry spots balm seg godt da salven er fet, nærende og mykgjørende. Salven kommer i en liten størrelse som er lett å ha med seg.

Les mer om våre produkter som passer godt i vinterkulden:

Decubal shower & bath oil – for daglig vask av kroppen. Les mer her

Decubal lips & dry spots – fet, nærende og mykgjørende salve. God for tørre lepper. Les mer her

Decubal face vital cream – fuktighetsgivende ansiktskrem uten parfyme, fargestoffer eller parabener. Les mer her

Decubal original clinic cream – mykgjør huden og passer til hele familien. Les mer her

Decubal lipid cream – 70 % fett gir akutt lindring og passer for veldig tørr hud. Les mer her

Nylig viste produkter