5 tips til myk vinterhud for hele familien

3_tips

Vinteren har kommet for å bli og det er ikke mye som skal til før sesongens kulde setter sine spor – også på huden. Gode pleierutiner sammen med en fuktighetsgivende krem er nøkkelen til å opprettholde en vakker glød gjennom hele året.

 

Her får du fem enkle tips til frisk, sunn hud:

1. GODE RENSERUTINER

Gjør rensing av huden til en fast rutine, enten du bruker sminke eller ei. Skrubb huden for døde hudceller, rens ansiktet og påfør rikelig med fuktighetsgivende krem. Bruk en parfymefri rens som ikke virker uttørende, for eksempel Decubal face wash som renser effektiv samtidig som den gir fukt.

2. DRIKK NOK VANN

Å drikke mye vann er faktisk det snilleste, enkleste og billigste du kan gjøre selv for kroppen din. Start dagen med et par slurker iskaldt vann fra springen – gjerne med en skive sitron oppi. Ta også med deg en drikkeflaske på jobben, slik gjør du det enklere å holde det daglige væskeinntaket oppe. Drikk gjerne et glass vann sammen med kaffekoppen, og lag en mugge eller karaffel med isbiter og sitroner som kan stå i kjøleskapet hele dagen. Perfekt for hele familien.

burkar

3. RIKTIG KREM TIL VINTERKULDEN

Smør et lag med fet krem på huden i god tid før du skal ut i kulden. Bruk hansker eller votter på hendene etterpå og pakk deg godt inn med varme klær, for å beskytte huden mot ytre påkjenninger. For eksempel Decubal Lipid Cream som har en lett konsistens og trenger raskt inn i huden.

ABC for korrekt smøreteknikk:
Riktig smøreteknikk er viktig dersom huden skal få rikelig med fukt og næring fra kremene du bruker. En god krem hjelper lite om du ikke bruker den riktig.

Slik gjør du:

A – Klem ut en ordentlig håndfull med en god krem.
B – Påfør kremen med runde bevegelser. Ta deg god tid slik at den trekker ordentlig inn – klapp gjerne lett på huden for å ikke “dra” alt rundt, men la det få trekke inn i hudlagene.
C – Jobb til huden føles myk og god. Gjenta morgen og kveld for best resultat.

Decubal har flere nærende og fuktighetsgivende kremer og balmer for sensitiv og tørr vinterhud, helt uten parfyme, fargestoffer og parabener. Produktene er perfekte for deg som lett får tørr hud og ikke ønsker å bruke for mye penger på dyre kremer. Alle Decubals produkter passer perfekt for hele familien – og dere sparer dermed både tid og penger på å bruke felles produkter.
decubal
Ulike produkter til ulike behov: Original Clinic Cream, Shower & Bath Oil, Lipid Cream, Face wash, Lips & Dry Spots Balm.

4. FÅ I DEG NOK FETTSYRER OG VITAMINER

Det er mange gode grunner til at dette tipset er en gjenganger når det gjelder sunn hud. Mangel på vitaminer og fettsyrer kan føre til slapp hud og urenheter. Spis fet fisk, drikk tran og spis nok frukt og grønnsaker – og styrk huden innenfra.

5. FÅ NOK SØVN

Supertipset som aldri kan gjentas nok ganger!  Et fast søvnmønster og mindre koffein kan hjelpe dersom du har problemer med å få sove. Hold deg også unna digitale enheter minimum én time før leggetid. En sunn hud starter med et uthvilt, fornøyd sinn, og huden bærer alltid preg av hvor trøtte eller slitne dere er.

dator_barn

Nylig viste produkter